Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Demon King Daimao Epizoda 12

TV Sub Datum Izlaska September 8, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Demon King Daimao
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Demon King Daimao Epizoda 12, Watch Demon King Daimao Epizoda 12, don't forget to click on the like and share button. Anime Demon King Daimao always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Demon King Daimao

いちばんうしろの大魔王
Ocena 6.91
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2010 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12

Sanjajući da zauvek promeni svet, Akuto Sai prelazi na Akademiju Konstant Magija gde se sprijateljuje sa izvanrednim članom nindža klana, Junkom Hattorijem. Na putu do akademije zakleli su se da će svet zajedno učiniti boljim mestom; međutim, situacija se iznenada pogoršava po njegovom dolasku - proriče mu se da će postati Demon King!

Kako se glas o njegovoj sudbini širi, škola počinje da ga se plaši, a Junkovo poverenje u njega posustaje. Iako je Akuto odlučan da ne dozvoli da njegova predviđena budućnost kontroliše njegovu sudbinu, čini se kao da sve što govori i čini služi samo da ojača činjenicu da je predodređen da bude Demon King. Štaviše, okružen je haremom lepih devojaka koje svaka imaju svoje planove za njega, u rasponu od privođenja pravdi do jednostavnog obasipanja ljubavlju. Sa svojim novoprobuđenim moćima, Akuto mora da se izbori sa svojom neprestano rastućom listom nesreće i bori se da dokaže da njegova sudbina nije zapisana u kamenu.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !