Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Death Note – Epizoda 8

TV Sub Datum Izlaska September 7, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Death Note

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Death Note – Epizoda 8, Watch Death Note – Epizoda 8, don't forget to click on the like and share button. Anime Death Note always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

L je blizu otkrivanja identiteta Kire. Misorin nestanak navodi da L uđe u uži izbor ljudi koje je FBI pratio u vreme smrti Raie Penber. Zahteva da se nadzorna oprema postavi u domove onih za koje sumnja, uključujući sina Soichira Iagamija. Svetlost, međutim, postaje svesna da ga posmatraju i natera Riuka da locira sve kamere u svojoj sobi. Kasnije obmanjuje nadzorni tim gledajući vesti na prenosnom televizoru sakriven u vreći čipsa i nastavlja da ubija kriminalce o kojima se izveštava. Ovo odbacuje L-ove sumnje da je on Kira.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga