Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Death Note – Epizoda 7

TV Sub Datum Izlaska September 7, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Death Note

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Death Note – Epizoda 7, Watch Death Note – Epizoda 7, don't forget to click on the like and share button. Anime Death Note always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Light zapisuje ime Shoko Maki na Death Note. Kad se ništa ne dogodi, shvati da je Penberova verenica zadržala pseudonim i strahuje da bi mogla da mu odvede policiju. Riuk počinje pritiskati Light da trguje za oči shinigami, ali Light nagovara njeno pravo ime, Naomi Misora, pretvarajući se da radi za L. Kako Death Note stupa na snagu, Light je obaveštava da je on Kira i gleda dok Naomi hoda daleko da izvrši samoubistvo, podrugljivo vičući za njom kako sada lako može kontaktirati oca, a ona joj je samo slabo odgovorila da nema šta da kaže. U međuvremenu, Vatari otkriva svoj identitet na sastanku sa Lajtovim ocem i ostalim detektivima. Detektivima daje posebne uređaje ugrađene u odeću u slučaju da Kira dođe u kontakt sa njima ili ako su u nevolji. L šalje detektiva Shuichi Aizava-u u sedište policije i samo joj nedostaje Naomi kako preda svoju vozačku dozvolu Light-u kao oblik identifikacije.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga