Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Death Note – Epizoda 5

TV Sub Datum Izlaska September 7, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Death Note

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Death Note – Epizoda 5, Watch Death Note – Epizoda 5, don't forget to click on the like and share button. Anime Death Note always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Svetlost čeka nedelju dana pre nego što je ubila Raie Penber-a. Slijedi Raiea u voz i prisiljava ga da zapiše imena svojih kolega agenata na komadu Death Note-a prijeteći Raieovoj porodici. Zbog istovremene smrti ovih dvanaest FBI agenata u Japanu, policija se plaši da nastavi istragu, a američki predsednik povukao je FBI iz slučaja Kira. Međutim, Penberova verenica, bivša agentica FBI-a, pokušava da pronađe Kira za osvetu. Light ima još jednog zločinca koji ostavlja treću šifrovanu belešku za L koja završava frazu „L, da li znaš? Shinigami (ili„ bogovi smrti “) vole jabuke“. Iako u tome ima istine, L utvrđuje da mu se Kira samo ruga dok razmišlja o svom sledećem potezu.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga