Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Death Note – Epizoda 36

TV Sub Datum Izlaska September 7, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Death Note

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Death Note – Epizoda 36, Watch Death Note – Epizoda 36, don't forget to click on the like and share button. Anime Death Note always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Svako je razvio strategiju da sruši drugog zauvek, Svetlost i Blizina se konačno sreću oči u oči u napuštenom skladištu. Svetlost izvodi Mikamija da mu napiše imena svih osim Svetlosti na njegovu smrtnu belešku. U međuvremenu, Near je uveren da su stranice sveske koje Mikami koristi lažne, priznajući da ih je petljao. Sve što sada trebaju je da provere čije ime nije napisano da bi saznali ko je prava Kira. Svetlost se bori da prikrije njegovo veselje dok razmišlja o tome kako je već znao za Bliske postupke i da je zato Takada vodio pravu Smrtnu belešku dok je Mikamijevu zamenjivao lažnom. Kako se sekunde pre nego što snaga Death Note-a počne odbrojavati, Light izjavljuje svoju pobedu Blizu.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga