Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Death Note – Epizoda 3

TV Sub Datum Izlaska September 7, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Death Note

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Death Note – Epizoda 3, Watch Death Note – Epizoda 3, don't forget to click on the like and share button. Anime Death Note always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Policijske vlasti razgovaraju o „slučaju Kira“ sa L. Na pitanje o vremenu smrti žrtava, L zaključuje da je Kira verovatno student s naivnim konceptom pravde. Zahteva podatke o tome kako su žrtve objavljene i počinje sumnjati da Kira ima pristup policijskim informacijama. Budući da je policajac zadužen za slučaj Kira, Soichiro Iagami, Lightov otac, Light može nadgledati kretanje vlasti. U međuvremenu, Riuk kaže Lightu da ga prate. Takođe objašnjava da shinigami dobijaju životni vek ljudi koje su odveli pre svog vremena i, njihove oči mogu videti svačije ime i životni vek kako lebde iznad njihovih glava. Daje Lightu mogućnost da polovicu preostalog životnog veka zameni za oči shinigamija, baš kao i Riukova.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga