Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Death Note – Epizoda 28

TV Sub Datum Izlaska September 7, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Death Note

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Death Note – Epizoda 28, Watch Death Note – Epizoda 28, don't forget to click on the like and share button. Anime Death Note always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Near predlaže da on i Light sarađuju kako bi spasili Saiu. Soichiro odvodi Death Note na mesto razmene koje su odabrali otmičari u Los Angelesu, ali Mello-ovi ljudi otimaju avion u kome je i odvode ga usred pustinje. Light nadgleda oca preko satelita, sve dok ne uđe u podzemni objekat. Tamo Soichiro razmenjuje Death Note za Saiu. Većina članova SPK umire ubrzo nakon što je Mello dohvatio Death Note. Blizu zatim predlaže Lightu da njih dvoje u potpunosti sarađuju u budućnosti i deli njegove sumnje da Mello stoji iza ove smrti i igra igru da vidi ko može brže uhvatiti Kiru. U međuvremenu, u carstvu shinigami, shinigami po imenu Sidoh govori drugom, Armoniji Justin, da je izgubio svoju smrtnu belešku. Justin ga obaveštava da ga je Riuk ukrao i bacio u ljudski svet. Savetuje Sidoh-u da ide po njega.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga