Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Death Note – Epizoda 22

TV Sub Datum Izlaska September 7, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Death Note

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Death Note – Epizoda 22, Watch Death Note – Epizoda 22, don't forget to click on the like and share button. Anime Death Note always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Nakon što je saznao da je Higuchi Kira, L odlučuje da ga policija ne sme privesti dok ne shvati njegovu metodu ubijanja. Ističe da će to biti prednost u izlečenju društva Kira i dokazivanju da je uhvaćen. Dogovara se da Sakura TV emituje “Kira specijal” gde će Matsuda izjaviti da zna identitet Kire da bi namamio Higuchi-a. Dobivši imunitet od krivičnog gonjenja, nekoliko biznismena prevari Higuchija i navodi ga da sledi plan L. Dok se treća Kira utrkivala do televizijske stanice, rešena da ubije uzbunjivača, L i istražni tim prate svaki njegov pokret putem kamera i prisluškivanja.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga