Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Death Note – Epizoda 2

TV Sub Datum Izlaska September 7, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Death Note

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Death Note – Epizoda 2, Watch Death Note – Epizoda 2, don't forget to click on the like and share button. Anime Death Note always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Dok kriminalci počinju umirati od neobjašnjivih srčanih udara, Interpol se saziva da razgovara o tom fenomenu. U nemogućnosti da mu daju objašnjenje, obraćaju se svetski rangiranom detektivu L, čiji je pravi identitet dobro čuvana tajna. L razgovara sa predstavnicima Interpola putem računara i elektronskog glasa, obećavajući im da imaju posla sa masovnim ubistvima i da će se uskoro suočiti sa ubicom kojeg je šira javnost nazivala Kira (japanski izgovor engleske reči killer) . Ovo ne godi Svetlosti, koja se naporno trudila da zabeleži Smrt skrivenu otkako je saznala da Riuk postaje vidljiv svima koji dodirnu knjigu. L trikovi Lagano otkrivaju da Kira živi u japanskom regionu Kanto uz televizijski prenos. Igrajući pravo u ruke L, razjarena i ponižena Svetlost zaklinje se da će eliminisati L.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga