Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Death Note – Epizoda 19

TV Sub Datum Izlaska September 7, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Death Note

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Death Note – Epizoda 19, Watch Death Note – Epizoda 19, don't forget to click on the like and share button. Anime Death Note always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Osećajući se inferiornim zbog nedostatka učešća u slučaju Kira, Matsuda odlučuje da njuška oko Iotsuba Grupe i samostalno istražuje. Pronalazi dokaze da se Kira nalazi u zgradi, ali, pre nego što je mogao da deluje, uhvatilo ga je osam biznismena. Koristeći lažnu ličnu kartu koju mu je Vatari dao, on se predstavlja kao Mišin menadžer. Pretvara se da nudi ugovor koji uključuje nju u njihovu komercijalnu kampanju, dok kontaktira L koristeći svoju modifikovanu kopču za pojas. Sledeći L-jeva uputstva, on potom lažira sopstvenu smrt. Na jednom od kasnijih sastanaka Grupe, jedan od njenih članova odlučuje da napusti iz straha da će možda morati da se suoči sa posledicama Kiinih postupaka.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga