Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Death Note – Epizoda 13

TV Sub Datum Izlaska September 7, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Death Note

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Death Note – Epizoda 13, Watch Death Note – Epizoda 13, don't forget to click on the like and share button. Anime Death Note always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Detektiv Touta Matsuda i Light volontiraju da odu do Aoiame da istraže datum naveden u članku u časopisu. Light namerava da otkrije ko je drugi Kira, a kako bi svoj identitet sačuvao shinigami koji prate Misa-u, dobija grupu svojih prijatelja da ih opkoli dok hodaju. Posedujući oči shinigamija, Misa saznaje da je Kira Svetla Iagami jer njegov životni vek jedino ona ne može da vidi. Kasnije, Misa istražnom timu potvrđuje da je pronašla pravu Kiru. Tim odlučuje da promeni svoj pristup i pokuša da je urazumi. Objavljuju televizijski prenos u kojem osuđuju Kiru kao bešćutnog ubicu koji će ubiti svakog ko otkrije njegov identitet. Dalje, oni nude smanjenje težine kazne s kojom će se suočiti druga Kira ako otkrije informacije o stvarnoj Kiri. Miša to zanemaruje, pronalazi Svetlost i objašnjava da mu je ušla u trag jer ga voli.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga