Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Death Note – Epizoda 11

TV Sub Datum Izlaska September 7, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Death Note

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Death Note – Epizoda 11, Watch Death Note – Epizoda 11, don't forget to click on the like and share button. Anime Death Note always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Istražni tim Kira razgovara o nestanku Naomi Misore kada Vatari prekida njihov sastanak. Sakura TV emituje audio kasetu koja je navodno iz Kire. Da bi sprečio Kiru da dobije javnu podršku, L zahteva da se emitovanje zaustavi. Hirokazu Ukita, jedan od istražitelja koji radi sa L, žuri do televizije Sakura, ali misteriozno umire ispred stanice. Istražni tim shvata da Kira više ne treba da zna ime osobe da bi ubila i paniči. Light, koji gleda emisiju iz svoje sobe, zaključuje da bi trebalo da se uključi u istragu Kire kako bi prikupio obaveštajne podatke o L i drugoj Kiri, za koju je tačno zaključio da je već prihvatio dogovor o šinigami očima. U međuvremenu, L sumnja da osoba koja stoji iza emisije mora biti drugačija Kira od one koju proganjaju. Na kraju epizode ​​vidi se mlada devojka po imenu Misa Amane kako sa shinigamijem po imenu Rem razgovara o svom divljenju Kira i otkriva da je napravila zanat za oči shinigami.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga