Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Death Note – Epizoda 10

TV Sub Datum Izlaska September 7, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Death Note

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Death Note – Epizoda 10, Watch Death Note – Epizoda 10, don't forget to click on the like and share button. Anime Death Note always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

U pokušaju da profiliše Lajtovo ponašanje, L ga izaziva na utakmicu tenisa. L. mu postavlja nekoliko pitanja u vezi sa slučajem Kira i poziva ga da pomogne u istrazi. Njih dvoje tada dobijaju vest da je Soichiro Iagami imao srčani udar i da se nalazi u bolnici. Light obećava svom ocu da će se pobrinuti da Kira bude uhvaćena i pogubljena zbog nateranja da pati. Na izlasku, L se suočava i proučava Svetlost, još uvek nesiguran da li je on Kira ili ne. Lajt pokušava da blefira i zahteva da se na mesec dana smesti u zatvorsku ćeliju bez televizije da bi dokazao svoju nevinost. L sam zadovoljan, ali radoznao da Svetlost treba da ponudi ovaj predlog. U međuvremenu, televizijska stanica Sakura TV prima audio kasete od anonimne osobe koja tvrdi da je Kira.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga