Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Corpse Party – Tortured Souls – Epizoda 4

TV Sub Datum Izlaska January 23, 2021 · ? views · Postavio Rajcho · Serije Corpse Party: Tortured Souls
Uvećaj
Izgasi Svetla
This title has been categorized as 'mature', therefore may contain intense violence, blood/gore, sexual content and/or strong language that may not be appropriate for underage viewers.
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Corpse Party – Tortured Souls – Epizoda 4, Watch Corpse Party – Tortured Souls – Epizoda 4, don't forget to click on the like and share button. Anime Corpse Party: Tortured Souls always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Corpse Party: Tortured Souls

Corpse Party: Tortured Souls, Corpse Party: Tortured Souls - Bougyakusareta Tamashii no Jukyou, コープスパーティー Tortured Souls -暴虐された魂の呪叫-
Ocena 6.60
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2013 Trajanje Epizode: 29 min. po ep. Vrsta: Anime Epizode: 4

Devet učenika se noću okuplja u svojoj srednjoj školi kako bi se oprostilo od prijatelja. Kao što je to uobičajeno među mnogim srednjoškolcima, oni obavljaju svojevrsni ritual da zauvek ostanu prijatelji, koristeći male papirnate čari u obliku lutki.

Međutim, studenti ne shvataju da su ove draži povezane sa Akademijom nebeskog domaćina - osnovnom školom koja je uništena pre nekoliko godina nakon niza jezivih ubistava, školom koja počiva na temeljima njihove sopstvene Akademije Kisaragi. Sada, zarobljeni u alternativnoj dimenziji sa osvetoljubivim duhovima prošlosti, studenti moraju zajedno da rade kako bi pobegli - ili se zauvek pridružili duhovima prokletih.

Gozba za misteriozne fanatike, krvoločne pse i obožavatelje horora, Corpse Party: Tortured Souls pokazuje otrežnjujući pogled na iskupljenje, žrtvu i na to kako je prošlost uvek iza, ponekad malo preblizu za utehu .

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..