Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Code Geass: Lelouch of the Rebellion Epizoda 05

TV Sub Datum Izlaska November 13, 2020 · ? views · Postavio alminserif · Serije Code Geass: Lelouch of the Rebellion
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Code Geass: Lelouch of the Rebellion Epizoda 05, Watch Code Geass: Lelouch of the Rebellion Epizoda 05, don't forget to click on the like and share button. Anime Code Geass: Lelouch of the Rebellion always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Code Geass: Lelouch of the Rebellion

コードギアス 反逆のルルーシュ 続編
Ocena 8.91
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2008 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 50
U 2010. godini, Sveto carstvo Britannia uspostavlja se kao dominantna vojna država, počevši od osvajanja Japana. Preimenovan u Područje 11 nakon brzog poraza, Japan je vidio značajan otpor protiv tih tirana u pokušaju povratka neovisnosti. Britanski student Lelouch Lamperouge, nažalost, nađe se u unakrsnoj vatri između pobunjeničkih snaga Britanaca i pobunjenika Area 11. Međutim, uspio je pobjeći zahvaljujući pravovremenoj pojavi tajanstvene djevojke po imenu C.C., koja mu daruje Geass, "Moć kraljeva". Shvaćajući ogromni potencijal svoje novootkrivene "moći apsolutne poslušnosti", Lelouch kreće na opasno putovanje kao maskirani budnik poznat kao Nula, vodeći nemilosrdnu juriš na Britanniju kako bi se jednom zauvijek osvetio. Prošla je godina dana od crne pobune, neuspjelog ustanka protiv Svetog Britanskog carstva predvođenog maskiranim budnikom Zero, koji je sada nestao. U gubitku bez svog revolucionarnog vođe, skupina otpora područja 11 - Crni vitezovi - smatraju se previše nemoćnima za borbu protiv brutalnosti koju je Britannia nanijela jedanaestercima, a koja se znatno povećala kako bi srušila svaku nadu u buduću pobunu. Lelouch Lamperouge, izgubivši svako sjećanje na svoj dvostruki život, živi mirno uz svoje prijatelje kao srednjoškolac na akademiji Ashford. Njegov bivši partner C.C., nesposoban prihvatiti ovakav razvoj događaja, preuzima na sebe da ga podsjeti na njegovu prošlu svrhu, nadajući se da će se mozak Zero još jednom podići kako bi dovršio ono što je započeo, u ovom uzbudljivom zaključku serije.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !