Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Claymore Epizoda – 2

TV Sub Datum Izlaska November 11, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Claymore
Uvećaj
Izgasi Svetla
This title has been categorized as 'mature', therefore may contain intense violence, blood/gore, sexual content and/or strong language that may not be appropriate for underage viewers.
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Claymore Epizoda – 2, Watch Claymore Epizoda – 2, don't forget to click on the like and share button. Anime Claymore always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Kler dobija crnu karticu od misterioznog čoveka za koji se čini da radi sa organizacijom za koju radi. Raki svedoči dok se Clare suočava sa drugom Claimore po imenu Elena. Clare objašnjava da kada Claimores koriste previše Ioma snage, na kraju podlegnu uticaju svoje polovine Ioma. Jednom kada se to dogodi, Claimores, znajući da će morati umrijeti, često biraju umiranje s ljudskim srcima, pa kako osjećaju kako im čovječanstvo počinje izmicati, Claimore-u šalju crnu kartu na kojoj su njihove individualizovane oznake koje žele biti ubijen od. Klerina najbliža prijateljica, Elena, bila je na ivici da podlegne svojoj demonskoj prirodi i postane Joma, proces koji se naziva „buđenje“. Uprkos Rakijevim protestima, Klare ubija Elenu, pružajući joj utehu da umre kao čovek.

Claymore

クレイモア
Ocena 7.79
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2007 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 26

Kada demon koji menja oblik sa žeđi za ljudskim mesom, poznat kao „iouma“ stigne u Rakijevo selo, usamljena žena sa srebrnim očima uđe u grad sa samo mačem na leđima. Ona je "Claimore", biće proizvedeno kao polu-čovek i pola-iouma, izričito u svrhu istrebljenja ovih čudovišta. Nakon što je Rakijeva porodica ubijena, Claimore mu spašava život, ali je potom protjeran iz kuće. Nema više gde da ode, Raki pronalazi Claimore, poznatu kao Clare, i odlučuje da je prati na putovanjima. Dok par putuje iz grada u grad, usput pobeđujući vas, sve više o Klerinoj organizaciji i njenim kolegama ratnicima izlazi na videlo. Sa svakim gradom očišćenim i demonom uništenim, oni se približavaju ioumi na kojoj je Clare tražila osvetu otkako je izabrala da postane Claimore.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..