Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Clannad: After Story Epizoda 9

TV Sub Datum Izlaska January 14, 2022 · ? views · Postavio Kripi · Serije Clannad: After Story
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Clannad: After Story Epizoda 9, Watch Clannad: After Story Epizoda 9, don't forget to click on the like and share button. Anime Clannad: After Story always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Clannad: After Story

Clannad ~After Story~, CLANNAD〜AFTER STORY〜 クラナド アフターストーリー
Ocena 8.95
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2008 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 24
Clannad: After Stori, nastavak kritički hvaljene serije Clannad, počinje nakon što Tomoja Okazaki i Nagisa Furukava završe srednju školu. Zajedno doživljavaju emocionalni tobogan odrastanja. U nemogućnosti da odluči o kursu za svoju budućnost, Tomoja uči vrednost snažne radne etike i otkriva snagu Nagisine podrške. Kroz posvećenost para i jedinstvo svrhe, oni guraju napred da se suoče sa svojim ličnim problemima, prodube svoje stare odnose i stvore nove veze. Vreme se takođe kreće dalje u Iluzionom svetu. Dok se ravnice hlade sa približavanjem zime, Iluzorna devojka i lutka za đubre su predstavljene u teškoj situaciji koja otkriva pravu svrhu sveta. Zasnovana na vizuelnom romanu Keja i produkciji Kjoto animacije, Clannad: After Stori je upečatljiva drama koja naglašava važnost porodice i borbe odraslog doba.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !