Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Charlotte – Epizoda 5

TV Sub Datum Izlaska September 22, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Charlotte

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Charlotte – Epizoda 5, Watch Charlotte – Epizoda 5, don't forget to click on the like and share button. Anime Charlotte always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Učeći korisnika sposobnog za let, studentsko veće kampuje u planinama, gde se korisnik obučavao da savlada svoje sposobnosti. Tokom prve dve noći, Iusa govori ostalim članovima o svojoj bliskoj vezi sa Misom, dok Nao Iuu govori o svom snu da snimi svoj omiljeni bend po imenu Zhiend. Jojiro kasnije kaže Iuu da će njihove sposobnosti trajati samo još dve godine. Dan nakon, studentski savet suočava se sa Saitoem, korisnikom sposobnosti, koji im preti da će otići, ali Nao svoju pretnju odbacuje kao blef. Saito joj zatim krade Nao kamkorder i pokušava da pobegne odletom. Međutim, Saitoa osujećuje Iuu, a Nao ubeđuje Saitoa da prestane da koristi svoje sposobnosti. Uveče se Iuu vraća kući i zatiče Aiumi bolesnu od prehlade dok jede večeru.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga