Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Charlotte – Epizoda 1

TV Sub Datum Izlaska September 22, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Charlotte

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Charlotte – Epizoda 1, Watch Charlotte – Epizoda 1, don't forget to click on the like and share button. Anime Charlotte always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Iuu Otosaka, dečak sa sposobnošću da privremeno poseduje bilo koga u svom vidokrugu na pet sekundi, zloupotrebljava svoju moć gledajući odgovore drugih učenika tokom ispita. Uspeva da uđe u prestižnu gimnaziju Hinomori, gde ponovo koristi svoju sposobnost da se udvara školskoj madoni, Iumi Shiraianagi. Savršeni rezultati Iuua privlače pažnju predsednika studentskog saveta Ioshiiukija Omure, koji ga izaziva da sam polaže ispit ili da se suoči sa proterivanjem zbog prevare. Ispostavilo se da je ovo zamka koju je postavila devojka po imenu Nao Tomori, koja je na delu posmatrala njegove sposobnosti. Iuu pokušava da pobegne, ali je uhvati Jojiro Takajo, koji se može kretati nekontrolisano velikom brzinom, nakon čega Nao, koja se može učiniti nevidljivom za određenu metu, pretuče Iuu. Nao dogovara da on i njegova sestrica Aiumi Otosaka budu premešteni u Akademiju Hoshinoumi, školu za one koji imaju sposobnosti poput njega. Kada ga je Iumi izbacio kao rezultat ograničenja koja su mu nametnuta, Iuu se nevoljko priprema za svoj novi život kao član saveta učenika Akademije Hoshinoumi.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga