Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Cautious Hero: The Hero Is Overpowered but Overly Cautious Epizoda 06

TV Sub Datum Izlaska November 12, 2020 · ? views · Postavio alminserif · Serije Cautious Hero: The Hero Is Overpowered but Overly Cautious
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Cautious Hero: The Hero Is Overpowered but Overly Cautious Epizoda 06, Watch Cautious Hero: The Hero Is Overpowered but Overly Cautious Epizoda 06, don't forget to click on the like and share button. Anime Cautious Hero: The Hero Is Overpowered but Overly Cautious always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Cautious Hero: The Hero Is Overpowered but Overly Cautious

慎重勇者 ~この勇者が俺TUEEEくせに慎重すぎる~
Ocena 7.57
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2019 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Popularna je izreka: "nikad ne možeš biti previše oprezan." Vrlo je važno pripremiti se za svaku situaciju s kojom se možete suočiti, čak i ako se čini kao nepotrebno gubljenje vremena. Također, u igrama poput RPG-ova dobro je premašiti razinu svojih neprijatelja da biste postigli ukupnu pobjedu. Ove riječi opisuju Seiya Ryuuguuina malo previše savršeno. Nakon što ga je boginja Ristarte pozvala da spasi svijet Gaeabrande od uništenja, junak se priprema za svoje plemenito putovanje. Iako je to možda normalno, on provodi jako dugo vremena trenirajući sam sebe, unatoč tome što je nadvladao statistiku. Bori se protiv slabih neprijatelja koristeći svoje najjače vještine i kupuje prekomjerne količine zaliha i napitaka - sve da bi bio siguran. Iako je njegov stav možda pomalo dosadan, to bi mogla biti samo spasonosna milost Gaeabrandea, pogotovo uzimajući u obzir da je to svijet u kojem sile zla dominiraju u svakom očekivanju.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..