Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Bungou Stray Dogs: Dead Apple

Movie Sub Datum Izlaska September 16, 2020 · ? views · Postavio alminserif · Serije Bungou Stray Dogs: Dead Apple
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Bungou Stray Dogs: Dead Apple, Watch Bungou Stray Dogs: Dead Apple, don't forget to click on the like and share button. Anime Bungou Stray Dogs: Dead Apple always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Bungou Stray Dogs: Dead Apple

文豪ストレイドッグス DEAD APPLE
Ocena 7.82
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2018 Trajanje Epizode: 1 sat 30 min. Vrsta: Film Epizode: 1
Širom planeta događa se katastrofa velikih razmjera. Korisnici sposobnosti otkriveni su nakon pojave misteriozne magle, koja je očito izvršila samoubojstvo, pa Oružana detektivska agencija kreće u istragu tih tajanstvenih smrti. Čini se da slučaj uključuje nepoznatog korisnika sposobnosti koji se naziva "Kolekcionar", čovjeka koji bi mogao biti mozak iza incidenta. Povjerenje i hrabrost stavljeni su na ispit kako bi se grad Yokohama i korisnici sposobnosti širom svijeta spasili iz stiska Collectora, gdje Oružana detektivska agencija čini malo vjerovatno partnerstvo s opasnom lučkom mafijom.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..