Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Broken Blade – Epizoda 02

TV Sub Datum Izlaska February 1, 2021 · ? views · Postavio alminserif · Serije Broken Blade
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Broken Blade – Epizoda 02, Watch Broken Blade – Epizoda 02, don't forget to click on the like and share button. Anime Broken Blade always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Broken Blade

Broken Blade, ブレイク ブレイド
Ocena 7.29
Status: Na Pauzi Studio: , Datum Izlaska: 2014 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Stanovnici kontinenta Kruzon se rađaju sa sposobnošću da slobodno kontrolišu kvarc. Sva tehnologija je bazirana po ovoj sposobnosti, među koje spada i ispaljivanje projektila i pilotiranje Golemima (mecha). Rigart Erou je ”ne-magičan”, vrlo retka vrsta individue koja ne može da kontroliše ni najmanji kvarc. On je bliski drug kralja i kraljice iz studentskih dana u Asam vojnoj školi, Erou saznaje da je rat na pomolu. Hodr ga je pozvao jer je pronađen drevni Golem u rudarskom oknu. Niko ne može da ga pokrene i kraljica Sigin, vrhunski inženjer, sumnja da bi ”ne-magičan” tip čoveka mogao da bude rešenje.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..