Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Boruto: Naruto Next Generations Epizoda 231

TV Sub Datum Izlaska January 9, 2022 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Boruto: Naruto Next Generations
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Boruto: Naruto Next Generations Epizoda 231, Watch Boruto: Naruto Next Generations Epizoda 231, don't forget to click on the like and share button. Anime Boruto: Naruto Next Generations always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Boruto: Naruto Next Generations

BORUTO -NARUTO NEXT GENERATIONS-
Ocena 5.79
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2017 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime
Nakon uspješnog završetka četvrtog Shinobi svjetskog rata, Konohagakure je uživao u razdoblju mira, prosperiteta i izvanrednog tehnološkog napretka. Sve je to zahvaljujući naporima savezničkih Shinobi snaga i sedmog Hokagea u selu, Naruto Uzumaki. Sada nalik modernoj metropoli, Konohagakure se promijenio, posebno život shinobija. Pod budnim okom Narutoa i njegovih starih drugova pojačala se nova generacija shinobija koja je naučila načine nindže. Boruto Uzumaki često je u središtu pozornosti kao sin Sedme Hokage. Iako je naslijedio Narutovo burno i tvrdoglavo držanje, Boruto se smatra vunderkindom i sposoban je osloboditi svoj potencijal uz pomoć prijatelja i obitelji koji podržavaju. Nažalost, to je samo pogoršalo njegovu aroganciju i želju da nadmaši Naruto koji je, zajedno s očevim zauzetim životnim stilom, zategnuo njihov odnos. Međutim, zlokobna sila koja se ključa u selu može ugroziti Borutov bezbrižan život. Novi prijatelji i poznata lica pridružuju se Borutu dok nova priča započinje u Borutu: Naruto Next Generations.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !