Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Boku no Hero Academia – Sezona 5 Epizoda 3

TV Sub Datum Izlaska April 11, 2021 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Boku no Hero Academia
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Boku no Hero Academia – Sezona 5 Epizoda 3, Watch Boku no Hero Academia – Sezona 5 Epizoda 3, don't forget to click on the like and share button. Anime Boku no Hero Academia always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Boku no Hero Academia

僕のヒーローアカデミア
Ocena 8.00
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2016 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 113
3Jednog dana je osvanula vest da je rođena beba koja ispušta svetlost. Od tada, supersile su bivale otkrivane na mnogim mestima, međutim, vreme je prolazilo a glavni razlog za to je ostala misterija. Natprirodno je postala normalna stvar i mašta je postala realnost. Svakom detetu je bila želja da postane heroj kad odraste. U svemu ovome se našao, Midorija Izuku… glavni protagonista u priči. On nema ni jednu sposobnost ili super moć, u školi ga ponižavaju i zlostavljaju, ali to ga ne sprečava da postane heroj kao njegov idol, Svemoćni, koji je broj jedan u svojoj profesiji. Ljudi bez moći su retkost, a zlikovaca ima sve više i više. Avantura počinje kada Midorija upozna svog omiljenog heroja koji ga ohrabruje da stigne do svog životnog cilja.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !