Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Black Butler – Sezona 2 Epizoda 8

TV Sub Datum Izlaska January 3, 2021 · ? views · Postavio Rajcho · Serije Black Butler
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Black Butler – Sezona 2 Epizoda 8, Watch Black Butler – Sezona 2 Epizoda 8, don't forget to click on the like and share button. Anime Black Butler always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Black Butler

黒執事
Ocena 7.77
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2008 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 36

Mladi Siel Fantomhajv poznat je kao "Kraljičin pas čuvar", koji za Njeno Veličanstvo brine o mnogim uznemirujućim događajima koji se dešavaju u viktorijanskoj Engleskoj. Uz pomoć Sebastijana Michaelisa, njegovog odanog batlera sa naizgled neljudskim sposobnostima, Siel koristi sva potrebna sredstva kako bi posao obavio. Ali da li ovaj batler odeven u crno ima više nego što se samo vidi?

U Sielovoj prošlosti krije se tajna tragedija koja ga je obavila u večitom mraku - tokom jednog od njegovih najcrnjih trenutaka, sklopio je ugovor sa Sebastijanom, demonom, pogađajući dušu u zamenu za osvetu nad onima koji su mu naneli nepravdu. Danas je Sebastijan ne samo vraški batler, već je i savršen sluga za izvršavanje naredbi svog gospodara - sve vreme predviđajući ukusni obrok koji će na kraju napraviti od Sielove duše. Dok njih dvoje rade na razotkrivanju misterije iza Sielovog lanca nesreća, između njih se stvara veza koju ni raj ni pakao ne mogu raskinuti.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..