Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Beyblade Burst Sparking – Epizoda 13

ONA Sub Datum Izlaska July 27, 2021 · ? views · Postavio Danche · Serije Beyblade Burst Sparking
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Beyblade Burst Sparking – Epizoda 13, Watch Beyblade Burst Sparking – Epizoda 13, don't forget to click on the like and share button. Anime Beyblade Burst Sparking always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Beyblade Burst Sparking

Beyblade Burst Super King, ベイブレードバースト スパーキング
Ocena 6.48
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: Apr 3, 2020 Trajanje Epizode: 12 min po ep. Sezone: Vrsta: ONA Epizode: 52
Godinu dana nakon dešavanja iz "Beyblade Burst Rise", braća Hikaru i Hiuga su se suočili sa novim i moćnim evoluiranim delovima Valtrieka, Roktavora i Satombe. Tri Beyblade-a zrače neverovatnom snagom baš zato što njihovi Bladeri pri izletanju ispuštaju iskrice. Hiuga i Hikaru, inspiriani novim Beyblade-ovima, rešili su da naprave svoje: Hiperion i Helios, a potom su ih isprobali u borbi protiv legendarnih Bladera i tako su trenirali sa najboljima koji su ikada kročili areni. Spremni da učine sve što je potrebno da bi postali najbolji, oni kreću širom sveta da izazivaju najbolje, u pokušaju da postanu jači, i bore se protiv svih vrhunskih Bladera koji su ostavili trag na stadionu.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !