Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Berserk 2016 Epizoda 7

TV Sub Datum Izlaska September 28, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Berserk
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Berserk 2016 Epizoda 7, Watch Berserk 2016 Epizoda 7, don't forget to click on the like and share button. Anime Berserk always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Dok Luca pokušava da odbrani svog šegrta Pepea kada je uhapsi Sveti vitez, Guts dolazi na Sveti Albion i šalje vojnike. Luca odvodi Gutsa u svoj šator nakon što je prepoznala njegov brend, da bi otkrila da je bojažljiva Nina otela Cascu. Grupa se deli radi pretraživanja; Isidro i Puck pronalaze Ninu i Cascu kada ih zarobi paganski kult. U svojoj pećini neznabošci nameravaju da venčaju Cascu za Velikog jarca sa Ninom kao žrtveni prinos, ali Isidro odvlači pažnju paganima dok Puck ide za Gutsom. Kada Farnese i njeni vitezovi, predvođeni Joachimom, stignu, Cascina marka budi mrtve koji poseduju neke pagane da neselektivno napadaju ljude. Isidro pokušava da spasi Kasku, dok tajnoviti posmatrač Velikog jarca pretvara u čudovište. Kada Veliki Jarac pokušava da završi svoj brak, Guts dolazi da spasi Cascu.

Berserk

ベルセルク
Ocena 6.46
Status: Završeno Studio: , Datum Izlaska: 2016 Trajanje Epizode: 24 min. per ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 50
Sad žigošan za smrt i predodređen da ga demoni love sve do dana njegove smrti, Guts kreće na put prkoseći tako jezivoj sudbini, dok ga talasi zveri nemilosrdno progone. Čvrsto odlučujući, on uzima čudovišnu oštricu Ubica zmajeva i zaklinje se da će se osvetiti odgovornom, loveći samog čoveka koga je nekada gledao i smatrao prijateljem. Usput susreće neke malo verovatne saveznike, poput malog vilenjaka Puck i Isidra, mladog lopova koji želi da nauči mačevanju od bivšeg plaćenika. Kako se grupa krnje polako okuplja, nakon što je odlučila da se pridruži Guts-u u njegovoj potrazi, suočiće se sa neverovatnom opasnošću za razliku od bilo čega što su ikada ranije iskusili.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !