Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Berserk 2016 Epizoda 6

TV Sub Datum Izlaska September 28, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Berserk
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Berserk 2016 Epizoda 6, Watch Berserk 2016 Epizoda 6, don't forget to click on the like and share button. Anime Berserk always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Dok Casca spašava monstruozni fetus i Guts pobeđuje svoje neprijatelje, on nailazi na misterioznog viteza lobanju koji otkriva Božju ruku kako koriste Sveti Albion kao mesto rituala za obnavljanje Griffith-ovog telesnog oblika. Sledećeg dana, dok se Farnese bori s verom, Nina sreće svog novog kupca Joachima i testira njegovu ljubav prema njoj dovodeći ga do ponoćne orgije koju je držao vođa koze sa glavom paganskog kulta. Joachim se postepeno vere dok ne sazna da su pagani ljudožderi i pokušava da pobegne, padajući sa litice. Nina se slomi pre nego što je videla Lucu, koji je disciplinuje pre nego što joj oprosti, a zatim saznaje da ju je Casca pratio. Neznabošci Casca skoro siluju, ali je spase duhovi koje privlači njen brend. Fetus je raspršio duhove sa preživelim neznabošcima pretpostavljajući da je Casca veštica.

Berserk

ベルセルク
Ocena 6.46
Status: Završeno Studio: , Datum Izlaska: 2016 Trajanje Epizode: 24 min. per ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 50
Sad žigošan za smrt i predodređen da ga demoni love sve do dana njegove smrti, Guts kreće na put prkoseći tako jezivoj sudbini, dok ga talasi zveri nemilosrdno progone. Čvrsto odlučujući, on uzima čudovišnu oštricu Ubica zmajeva i zaklinje se da će se osvetiti odgovornom, loveći samog čoveka koga je nekada gledao i smatrao prijateljem. Usput susreće neke malo verovatne saveznike, poput malog vilenjaka Puck i Isidra, mladog lopova koji želi da nauči mačevanju od bivšeg plaćenika. Kako se grupa krnje polako okuplja, nakon što je odlučila da se pridruži Guts-u u njegovoj potrazi, suočiće se sa neverovatnom opasnošću za razliku od bilo čega što su ikada ranije iskusili.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !