Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Berserk 2016 Epizoda 3

TV Sub Datum Izlaska September 28, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Berserk
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Berserk 2016 Epizoda 3, Watch Berserk 2016 Epizoda 3, don't forget to click on the like and share button. Anime Berserk always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Duhovi prolaze pored Serpica i poseduju pse koji jure Gutsa do napuštene vile, mačevalac koji ubija pse pre nego što se suoči sa gazdom odgajivačnice imanja: apostolom. Guts ubija apostola dok Farnese prestrašen beži ugledavši mačevaoca koji ga muči zbog mesta bogovanja. Guts pronalazi Farnesea kojeg je silovao njihov opsjednuti konj, ubivši životinju jer joj je taj čin vratio grozne uspomene. Duh tada obuzima Farnese i primorava je da sprovodi svoju požudu raširivši Guts do izlaska sunca. Serpico dolazi do traumatiziranog Farnesea i prati je natrag do njihovog logora, omogućavajući Gutsu odgodu uprkos Farneseovom zahtjevu da ga ubije. U međuvremenu, u gradu Vindham, kralj Midlanda umire videvši viziju o Griffithovom povratku dok se vojska Kušana pojavljuje na horizontu.

Berserk

ベルセルク
Ocena 6.46
Status: Završeno Studio: , Datum Izlaska: 2016 Trajanje Epizode: 24 min. per ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 50
Sad žigošan za smrt i predodređen da ga demoni love sve do dana njegove smrti, Guts kreće na put prkoseći tako jezivoj sudbini, dok ga talasi zveri nemilosrdno progone. Čvrsto odlučujući, on uzima čudovišnu oštricu Ubica zmajeva i zaklinje se da će se osvetiti odgovornom, loveći samog čoveka koga je nekada gledao i smatrao prijateljem. Usput susreće neke malo verovatne saveznike, poput malog vilenjaka Puck i Isidra, mladog lopova koji želi da nauči mačevanju od bivšeg plaćenika. Kako se grupa krnje polako okuplja, nakon što je odlučila da se pridruži Guts-u u njegovoj potrazi, suočiće se sa neverovatnom opasnošću za razliku od bilo čega što su ikada ranije iskusili.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !