Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Berserk 2016 Epizoda 2

TV Sub Datum Izlaska September 28, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Berserk
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Berserk 2016 Epizoda 2, Watch Berserk 2016 Epizoda 2, don't forget to click on the like and share button. Anime Berserk always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Još uvek umoran od borbenih duhova, Guts ubija nekoliko vitezova Svetog gvozdenog lanca koji pokušavaju da ga uhvate i bori se sa svojim zamenikom zapovednikom Azanom, ali na kraju se sruši od njegovih rana. U viteškom kampu, njihov vođa Farnese ispituje Gutsa da bi dobio odgovore o propasti Jastrebovog benda, pronašavši krvave ostatke plaćeničke grupe nakon pomračenja Sunca. Ali Guts se ruga Farneseu zbog njenog autoriteta i njene vere, provocirajući je da ga šiba u besu pre nego što je Azan zaustavi i zaključa Gutsa u kavez. Noću Puck oslobađa creva i uzima Farnesea kao taoca da pobegne. Samo viteški glasnik Serpico juri, pre nego što se nađe okružen gonjenjem duhova.

Berserk

ベルセルク
Ocena 6.46
Status: Završeno Studio: , Datum Izlaska: 2016 Trajanje Epizode: 24 min. per ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 50
Sad žigošan za smrt i predodređen da ga demoni love sve do dana njegove smrti, Guts kreće na put prkoseći tako jezivoj sudbini, dok ga talasi zveri nemilosrdno progone. Čvrsto odlučujući, on uzima čudovišnu oštricu Ubica zmajeva i zaklinje se da će se osvetiti odgovornom, loveći samog čoveka koga je nekada gledao i smatrao prijateljem. Usput susreće neke malo verovatne saveznike, poput malog vilenjaka Puck i Isidra, mladog lopova koji želi da nauči mačevanju od bivšeg plaćenika. Kako se grupa krnje polako okuplja, nakon što je odlučila da se pridruži Guts-u u njegovoj potrazi, suočiće se sa neverovatnom opasnošću za razliku od bilo čega što su ikada ranije iskusili.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !