Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Berserk 2016 Epizoda 10

TV Sub Datum Izlaska September 28, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Berserk
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Berserk 2016 Epizoda 10, Watch Berserk 2016 Epizoda 10, don't forget to click on the like and share button. Anime Berserk always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Tajanstveni posmatrač oduševljava Lucu, koji se otkriva kao behelitni apostol, koji je sebe nazvao Jaje savršenog sveta. Jaje Luci priča svoju priču o dugom posmatranju svih ljudi na Svetom Albionu, detaljno opisujući njegove ideale i događaj koji će se uskoro dogoditi. Nakon što Jaje pobegne samo sa smrtnom ranom koju nanese Apostolu, Vitez Lobanja odvodi Lucu na sigurno dok se podižu živi humci izgladnelih leševa. Natrag u Kuli ubeđenja, dok se drugi učenici bave Gutsom, Mozgus i Blizanci odlete sa Cascom. Iako Guts uspeva da ubije Mozgusove učenike, posednuta krv dovodi do toga da se kula delimično sruši. Haos se odvija u sirotinjskim četvrtima, ali Mozgus koristi svoje moći da drži leševe na odstojanju, dok izbeglice nastavljaju da grade lomaču na kojoj će spaliti Cascu. Guts to vidi dok primećuje kako se četiri starija člana Božje Ruke manifestuju kroz krv.

Berserk

ベルセルク
Ocena 6.46
Status: Završeno Studio: , Datum Izlaska: 2016 Trajanje Epizode: 24 min. per ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 50
Sad žigošan za smrt i predodređen da ga demoni love sve do dana njegove smrti, Guts kreće na put prkoseći tako jezivoj sudbini, dok ga talasi zveri nemilosrdno progone. Čvrsto odlučujući, on uzima čudovišnu oštricu Ubica zmajeva i zaklinje se da će se osvetiti odgovornom, loveći samog čoveka koga je nekada gledao i smatrao prijateljem. Usput susreće neke malo verovatne saveznike, poput malog vilenjaka Puck i Isidra, mladog lopova koji želi da nauči mačevanju od bivšeg plaćenika. Kako se grupa krnje polako okuplja, nakon što je odlučila da se pridruži Guts-u u njegovoj potrazi, suočiće se sa neverovatnom opasnošću za razliku od bilo čega što su ikada ranije iskusili.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !