Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Bakuten!! Epizoda 11

TV Sub Datum Izlaska June 22, 2021 · ? views · Postavio Zaru · Serije Bakuten!!
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Bakuten!! Epizoda 11, Watch Bakuten!! Epizoda 11, don't forget to click on the like and share button. Anime Bakuten!! always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Bakuten!!

Backflip!!, バクテン!!
Ocena 7.52
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 22 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Šoutaro Futaba je oduvek voleo sport, ali u svom bejzbol timu iz srednje škole nikada nije mrdnuo sa klupe. Nakon što primeti grupu gimnastičara koji vežbaju u parku, odlučuje da posmatra turnir u ritmičkoj gimnastici. Iako je pokazao uzbudljiv nastup na takmičenju, klub ritmičke gimnastike srednje škole Šoušukan nije baš uspeo zbog toga što nije imalo pun sastav članova od 6 ljudi. Demonstracija njihove veštine oduševljava Šoutara i on odlučuje da se upiše u Šoušukan srednju školu u nadi da će se pridružiti timu iako nema iskustva nikakvog u sportu. Klub ga regrutuje zajedno sa Rjuoja Misatom, gimnastičarem koji je bio šampion na juniorskom turniru.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !