Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Baki: Dai Raitaisai-hen Epizoda 10

ONA Sub Datum Izlaska November 12, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Baki: Dai Raitaisai-hen
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Baki: Dai Raitaisai-hen Epizoda 10, Watch Baki: Dai Raitaisai-hen Epizoda 10, don't forget to click on the like and share button. Anime Baki: Dai Raitaisai-hen always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Baki: Dai Raitaisai-hen

バキ 大擂台賽編
Ocena 7.50
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2020 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Vrsta: ONA Epizode: 13
Oslabljen otrovom iz njegove posljednje bitke, Baki Hanma našao se na rubu smrti bez spasenja na vidiku. Međutim, nakon što ga Bakijev prijatelj, Retsu Kaiou, dovede u Kinu, on saznaje za stoljetni Raitai turnir, na kojem se najžešći ratnici bore za krunisanje kao najjači borilački umjetnik u čitavoj Kini. Kako sada dozvoljava ulazak strancima, Baki je obaviješten da će se morati natjecati na turniru jer drži lijek za njegovu bolest. Nažalost, sudjeluje i Bakijev otac, koji se smatra "najjačim stvorenjem na zemlji". Baki 2. sezona detaljno opisuje događaje velikog kineskog turnira, kao i Bakijev susret s ekscentričnim, ali moćnim Mohammadom Alaijem Jr.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !