Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Arte Epizoda 5

TV Sub Datum Izlaska January 18, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Arte
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Arte Epizoda 5, Watch Arte Epizoda 5, don't forget to click on the like and share button. Anime Arte always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Arte

アルテ
Ocena 7.19
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2020 Trajanje Epizode: 24 min. per ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
U 16. stoljeću grad Firenca cvjeta s kulturnim i kreativnim preporodom u proslavi renesanse. Arte, dražesna mlada dama iz aristokratske obitelji, sanja da bude umjetnica i doprinese obnovi civilizacije. Međutim, očevom smrću izgubila je jedinu osobu koja je vjerovala u njezinu strast prema umjetnosti. Sada se očekuje da se uda za plemića i živi kao profinjena domaćica bez sramoćenja svog prezimena. Nerado prihvaćajući njezinu sudbinu, svojeglavi Arte stupa na ulice u potrazi za glavnim majstorom koji će je uzeti za šegrta. U potrazi za mentorom, Arte se mora suočiti sa surovom stvarnošću kad je se potpuno izbjegava jer je ženska umjetnica. Nitko ne vjeruje da su žene sposobne za finu izradu, pa je stoga nijedna nije spremna prihvatiti. Srećom, poznatog zanatliju pod imenom Leo nagovaraju da je uzme za svoju učenicu budući da je ionako nema. I tako, Artein novi život započinje, daleko od udobnosti njezina plemenitog odgoja. Kao šegrt, mora je zaraditi da se drži, rješavajući razne izazove na teškom putu da postane punopravni, majstor zanatlije.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !