Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.
Bookmark
Sačuvano od strane 5 ljudi

Udon no Kuni no Kiniro Kemari

Watch full episodes Udon no Kuni no Kiniro Kemari, download Udon no Kuni no Kiniro Kemari english subbed, Udon no Kuni no Kiniro Kemari eng sub, download Udon no Kuni no Kiniro Kemari eng sub, stream Udon no Kuni no Kiniro Kemari at Anime sa prevodom - Gledaj Anime Sa prevodom.
うどんの国の金色毛鞠
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2016 Trajanje Epizode: 22 min. po ep. Sezone: Vrsta: Epizode: 12 Glumci: Postavio: Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming Udon no Kuni no Kiniro Kemari English Subbed on Anime sa prevodom - Gledaj Anime Sa prevodom. You can also download free Udon no Kuni no Kiniro Kemari Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Udon no Kuni no Kiniro Kemari on Anime sa prevodom - Gledaj Anime Sa prevodom MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis Udon no Kuni no Kiniro Kemari

Želeći da se odmori od buke Tokija, Souta Tavara vraća se u svoj rodni grad u Kagavi. Iako njegovih roditelja više nema u blizini, njegov bivši dom i porodični restoran udon podseća ga na vremena kada je njegova porodica još bila zajedno. Podsećajući se detinjstva, Souta ulazi u restoran udon i otkriva smrknutog dečaka koji spava.

U početku Souta ništa ne misli o slučajnom susretu i pruža dečaku hranu i odeću. Međutim, na njegovo iznenađenje, dečak iznenada pušta krzneni par ušiju i rep! Souta ubrzo saznaje da je bezimeni dečak ustvari tanuki koji menja oblik, a koji naseljava Kagavu već dugi niz godina. Misleći da dečak živi usamljeno, odlučuje da ga primi i imenuje Poko.

Udon no Kuni no Kiniro Kemari prati srdačan odnos između Soute i Poka, a kroz vreme koje provode zajedno, Souta se priseća sopstvene prošlosti, mesta koje je ostavio za gradom i odnosa koji je imao sa ocem.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga