Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.
Bookmark
Sačuvano od strane 3 ljudi

Sword Art Online: Ordinal Scale

Watch full episodes Sword Art Online: Ordinal Scale, download Sword Art Online: Ordinal Scale english subbed, Sword Art Online: Ordinal Scale eng sub, download Sword Art Online: Ordinal Scale eng sub, stream Sword Art Online: Ordinal Scale at Anime sa prevodom - Gledaj Anime Sa prevodom.
Gekijouban Sword Art Online
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: Feb 18, 2017 Trajanje Epizode: 1 sat 59 min Vrsta: Epizode: 1 Glumci: Postavio: Danche Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming Sword Art Online: Ordinal Scale English Subbed on Anime sa prevodom - Gledaj Anime Sa prevodom. You can also download free Sword Art Online: Ordinal Scale Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Sword Art Online: Ordinal Scale on Anime sa prevodom - Gledaj Anime Sa prevodom MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis Sword Art Online: Ordinal Scale

2026. godine, četiri godine nakon zloglasnog incidenta “Sword Art Online”, pojavila se revolucionarna tehnologija: Augma – uređaj koji funkcioniše na principu proširene stvarnosti. Za razliku od virtuelne stvarnosti NerveGear-a i Amusfere, ona je savršeno sigurna i omogućava igračima da je koriste dok su pri svesti, što je izazvalo da ona postane trenutni hit na tržištu. Najpopularnija aplikacija za Augmu je igra “Ordinal Scale”, koja transportuje igrače u fantastični svet, pun raznih nivoa i nagrada za igrače.

Nakon nove pomame, Kiritovi prijatelji su rešili da probaju igru i uprkos njegovim sumnjama, Kirito im se na kraju pridružuje. Iako im se u početku čini da je to samo obična igra, ubrzo su shvatili da stvari i nisu baš onakve kakve deluju…

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga