Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.
Bookmark

Promare

Watch full episodes Promare, download Promare english subbed, Promare eng sub, download Promare eng sub, stream Promare at Anime sa prevodom - Gledaj Anime Sa prevodom.
Promare, PROMARE(プロメア)
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2019 Trajanje Epizode: 1 sat 51 min. Vrsta: Epizode: 1 Glumci: Postavio: Zer0Flamer Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming Promare English Subbed on Anime sa prevodom - Gledaj Anime Sa prevodom. You can also download free Promare Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Promare on Anime sa prevodom - Gledaj Anime Sa prevodom MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis Promare

Pre trideset godina odjednom se pojavila nova rasa mutanata koji su držali plamen, uništivši veliki deo čovečanstva. Ovi takozvani „Burnish“ nastavili su da se pojavljuju nasumično, ostavljajući za sobom trag smrti i uništenja. Autonomna republika Promepolis je napredna nacija zahvaljujući neverovatnim naporima njihovog vođe, Krai Foresighta, protiv Burnaca. Tim vatrogasaca poznat kao Burning Rescue ima zadatak da zaustavi ova užasna čudovišta, koristeći najnapredniju tehnologiju koja je dostupna zahvaljujući njihovoj neverovatnoj mehaničarki Luciji Feks. Galo Thimos je energičan mladić, koji predviđanje smatra svojim herojem koji mu je spasao život i najnoviji je regrut spasilačkog tima. Teroristička grupa koja sebe naziva Mad Burnish nanosi haos po čitavoj naciji. Nakon susreta sa vođom Mad Burnish Lio Fotia, Galo kreće na svoje sudbonosno putovanje da pronađe istinu o ovim mutantima, što ga je na kraju dovelo u pitanje sve ono što je ranije smatrao istinitim

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga