Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.
Bookmark

Pom Poko

Watch full episodes Pom Poko, download Pom Poko english subbed, Pom Poko eng sub, download Pom Poko eng sub, stream Pom Poko at Anime sa prevodom - Gledaj Anime Sa prevodom.
Pom Poko, 平成狸合戦ぽんぽこ
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 1996 Trajanje Epizode: 1 sat 59 min. Vrsta: Epizode: 1 Glumci: Postavio: Zer0Flamer Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming Pom Poko English Subbed on Anime sa prevodom - Gledaj Anime Sa prevodom. You can also download free Pom Poko Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Pom Poko on Anime sa prevodom - Gledaj Anime Sa prevodom MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis Pom Poko

Sa sve većom potrebom da se Tokio proširi kao jedan od najvećih gradova Japana, moraju se podneti neizbežne žrtve kako bi se promene mogle desiti. Jedna od ovih žrtava je da će se prostor za procvat prirode i divljih životinja značajno smanjiti tokom vremena. Kako se ovaj pad nastavlja, mnoge životinjske zajednice doživljavaju najveći teret urbanizacije. Jedna takva zajednica poznata kao „Tanuki“, vrsta magičnog sisara koji menja oblik, uhvaćena je u borbu da odbrani svoju voljenu šumu od apsorpcije pretnje Tokija koji se širi. Kako se sve više Tanukija nalazi bez gde da se sakrije, a teritorijalne borbe postaju sve redovnije među različitim frakcijama zajednice, stariji Tanuki Oroku odlučuje da nešto mora da se uradi. Zbog svog doma, kao i bezbednosti svojih budućih generacija, Tanuki se ujedinjuju kao jedno sa nadom da će zajedno moći da odbiju građevinske projekte čovečanstva i da ih uplaše od šuma koristeći svoje sposobnosti menjanja oblika. Ali kada započinju svoje prve pokušaje sabotaže, Tanuki ubrzo shvataju da operacija neće biti lak zadatak. Da li će povratiti svoju šumu kao ujedinjena zajednica ili će ih razdvojiti rat protiv čovečanstva, zaslepljeni besom i bolom nakon što su bili svedoci uništenja prirode?

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga