Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.
Bookmark
Sačuvano od strane 3 ljudi

Persona 5 the Animation

Watch full episodes Persona 5 the Animation, download Persona 5 the Animation english subbed, Persona 5 the Animation eng sub, download Persona 5 the Animation eng sub, stream Persona 5 the Animation at Anime sa prevodom - Gledaj Anime Sa prevodom.
Persona 5 The Animation, P5A, Persona 5 the Anime, TVアニメ「ペルソナ5」
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2018 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Epizode: 26 Glumci: Postavio: Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming Persona 5 the Animation English Subbed on Anime sa prevodom - Gledaj Anime Sa prevodom. You can also download free Persona 5 the Animation Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Persona 5 the Animation on Anime sa prevodom - Gledaj Anime Sa prevodom MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis Persona 5 the Animation

Ren Amamiia, novi student transfera na Akademiji Shujin, poslan je u Tokio da živi sa porodičnim prijateljem Sojiro Sakura nakon što je pogrešno odveden na uslovnu slobodu zbog odbrane žene od seksualnog napada. Dok je bio na putu da prisustvuje prvom danu u svojoj novoj školi, Ren primećuje da mu se na telefonu pojavila čudna aplikacija koja ga prebacuje u svet poznat kao Metaverse, koji sadrži „senke“ ljudi: iskrivljene prikaze njihovog stvarnog ja. U Metaverse-u budi svoju Personu, moć iznutra koja mu daje snagu da se bori protiv senki. Uz pomoć učenika sa sličnim problemima, on formira Fantomske kradljivce srca, pokušavajući da ih “oduzme srcu” spasi ljudi od njihovih grešnih želja, čineći zlikovce da se kaju zbog svojih postupaka i okreću novi list. Ugled grupe i dalje eksplozivno raste, donoseći slavu i pozitivnu i negativnu. Međutim, tokom vrhunca njihove popularnosti, Ren biva uhvaćen i odveden u pritvor. Ovde se budi na oštro ispitivanje, ali to je prekinuto dolaskom Sae Niijima – tužioca koji traži odgovore. Kako će ona reagovati na njegovu priču i šta će biti sa Fantomskim lopovima?

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga