Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.
Bookmark
Sačuvano od strane 1 ljudi

Papyrus

Watch full episodes Papyrus, download Papyrus english subbed, Papyrus eng sub, download Papyrus eng sub, stream Papyrus at Anime sa prevodom - Gledaj Anime Sa prevodom.
Status: Hiatus Studio: Datum Izlaska: 1999 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Epizode: 2 Glumci: Postavio: Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming Papyrus English Subbed on Anime sa prevodom - Gledaj Anime Sa prevodom. You can also download free Papyrus Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Papyrus on Anime sa prevodom - Gledaj Anime Sa prevodom MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis Papyrus

U početku Horus Falkon, Bog svetla i Set, Bog zlato. Oni su se borili za kontrolu Egipta. Veće Bogova je odlučilo. Set je poslan u izgnanstvo, a Horus je postao prvi faraon Egipta. 2000 godina bilo je uspešnih faraona. Ali, Set je želeo da se osveti. I duboko unutar zlokobne crne piramide Ombosa. Set je zarobio Horusa u čarobnom sarkofagu. Od tada Egipat dugo nije zaštićen od strane Boga Horusa. Egipat je bio milost i nemilost Seta i njegovog mulja Akire. Pratite stari crtani sa kanalom D, naše junake Papirusa i Teti u borbi protiv zla kako bi spasili Egipat.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga