Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu
Ocena 6.41
Bookmark

Orient

Watch full episodes Orient, download Orient english subbed, Orient eng sub, download Orient eng sub, stream Orient at Anime Balkan.
オリエント
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2022 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Postavio: boringLifee Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming Orient English Subbed on Anime Balkan. You can also download free Orient Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Orient on Anime Balkan MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis Orient

Pre pet godina, Musaši je obećao svom prijatelju Kođirou Kanemakiju da će, kada odrastu, postati samuraji, formirati trupu i krenuti u misije ubijanja onija. Ali od tada su se stvari promenile. Pošto društvo sada hvali i obožava demone, samuraji se izbegavaju i pljuju.

Plašeći se da otkrije svoj san da postane samuraj, Musaši se uklapa u gradsku dogmu tako što postaje rudar dok u tajnosti vežba svoje mačevanje. U međuvremenu, uprkos tome što je direktan potomak samuraja, Kođiro odustaje od obećanja datog prijatelju. Međutim, nakon što je Musaši spasio od iskustva bliske smrti, njegova perspektiva se menja. Iako još uvek u sukobu, Kođiro kreće na putovanje sa Musašijem u nadi da će otkriti svoja prava osećanja.

Boreći se protiv svega i svačega, ovaj tim zaranja glavom u nepoznati svet ubijanja zveri, ne znajući šta im život sprema. Sada jašući gvozdene konje, petnaestogodišnji heroji planiraju da povrate ukaljanu reputaciju samuraja i pročiste svet od demona.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !