Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.
Bookmark

Kizumonogatari II: Nekketsu-hen

Watch full episodes Kizumonogatari II: Nekketsu-hen, download Kizumonogatari II: Nekketsu-hen english subbed, Kizumonogatari II: Nekketsu-hen eng sub, download Kizumonogatari II: Nekketsu-hen eng sub, stream Kizumonogatari II: Nekketsu-hen at Anime sa prevodom - Gledaj Anime Sa prevodom.
傷物語〈Ⅱ熱血篇〉
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2016 Trajanje Epizode: 1 sat 4 min. Sezone: Vrsta: Epizode: 1 Glumci: Postavio: Rajcho Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming Kizumonogatari II: Nekketsu-hen English Subbed on Anime sa prevodom - Gledaj Anime Sa prevodom. You can also download free Kizumonogatari II: Nekketsu-hen Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Kizumonogatari II: Nekketsu-hen on Anime sa prevodom - Gledaj Anime Sa prevodom MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis Kizumonogatari II: Nekketsu-hen

Kojomi Araragi više nije istinski čovek. Odlučuje da preuzme odsečene delove tela Kis-šot koje su ukrala tri moćna lovca na vampire. Očekuju ga Dramaturgija, lovac na vampire koji je i sam vampir; Epizoda, poluvampir sa sposobnošću da se transformiše u maglu; i Izvršitelj, ljudski sveštenik koji je najopasniji od svih njih.

Araragi ne zna da ga svaki minut koji provede pokušavajući da povrati njene udove čini manje čovekom, a više vampirom. Da li će uspeti da održi svoju želju da ponovo postane čovek do kraja svojih bitki?

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga