Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.
Bookmark

Godzilla 1: Kaijuu Wakusei

Watch full episodes Godzilla 1: Kaijuu Wakusei, download Godzilla 1: Kaijuu Wakusei english subbed, Godzilla 1: Kaijuu Wakusei eng sub, download Godzilla 1: Kaijuu Wakusei eng sub, stream Godzilla 1: Kaijuu Wakusei at Anime sa prevodom - Gledaj Anime Sa prevodom.
Godzilla: Planet of the Monsters, GODZILLA -怪獣惑星-
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2017 Trajanje Epizode: 1 sat 29 min. Vrsta: Epizode: 1 Glumci: Postavio: Zer0Flamer Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming Godzilla 1: Kaijuu Wakusei English Subbed on Anime sa prevodom - Gledaj Anime Sa prevodom. You can also download free Godzilla 1: Kaijuu Wakusei Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Godzilla 1: Kaijuu Wakusei on Anime sa prevodom - Gledaj Anime Sa prevodom MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis Godzilla 1: Kaijuu Wakusei

Dvadeset hiljada godina nakon pada čovečanstva, Zemlja je podlegla legijama grabežljivih stvorenja koja sada slobodno lutaju planetom. Daleko u dubinama svemira, poslednji preživeli članovi čovečanstva besciljno plutaju u istom brodu kojim su pobegli sa Zemlje pre toliko godina. S obzirom da je svemirskoj letelici opasno ponestalo resursa, preživeli&rskuo; vodeći savet mora da odluči o svom putu napred: da li da nastave da se kockaju sa pronalaženjem druge planete slične Zemlji koju bi naselili, ili da uzmu k srcu anonimni esej koji teoretizira ono što je možda jedina slabost &kuot;Godzile,&kuot; ko je isterao poslednje ostatke čovečanstva sa njihovog rodnog sveta?

Autor kontroverznog eseja je Haruo, čovek koji je bio svedok smrti svojih roditelja Godzili u mladosti, što ga je navelo da gaji opsesivnu mržnju prema čudovištu. Sada, on predvodi operaciju koja ima za cilj da povrati pravo po rođenju čovečanstva od Kralja čudovišta i da ga ubije jednom zauvek. Ali, pored čovečanstva, Zemlja je pretrpela drastične promene od njihovog odlaska; Godzila i njeni brojni mladunci možda blede u poređenju sa tamom koja vreba u srcima ove blisko povezane zajednice preživelih.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga