Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.
Bookmark
Sačuvano od strane 5 ljudi

Death Billiards

Watch full episodes Death Billiards, download Death Billiards english subbed, Death Billiards eng sub, download Death Billiards eng sub, stream Death Billiards at Anime sa prevodom - Gledaj Anime Sa prevodom.
Death Billiards, Wakate Animator Ikusei Project, 2012 Young Animator Training Project, Anime Mirai 2012, デス・ビリヤード
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2013 Trajanje Epizode: 25 min. Vrsta: Epizode: 1 Direktor: Glumci: Postavio: boringLifee Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming Death Billiards English Subbed on Anime sa prevodom - Gledaj Anime Sa prevodom. You can also download free Death Billiards Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Death Billiards on Anime sa prevodom - Gledaj Anime Sa prevodom MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis Death Billiards

Dva muškarca su se pojavila na mestu poznatom kao Kvindekim i ne mogu da se sete kako su stigli tu. Dočekuje ih mlada žena koja ih prati do malog bara, gde ih čeka šanker. Rečeno im je da će morati da učestvuju u igri, nasumično odabranoj pomoću ruleta, i da neće moći da odu dok se igra ne završi. Ako odbiju da igraju igru, posledice će biti strašne. Pored pravila igre, rečeno im je da će igrati igru sa životom na liniji.

Odabrana igra je bilijar. Međutim, njih dvojica uskoro saznaju da bi ishod igre mogao značiti život ili smrt.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga