Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.
Bookmark
Sačuvano od strane 78 ljudi

Black Clover

Watch full episodes Black Clover, download Black Clover english subbed, Black Clover eng sub, download Black Clover eng sub, stream Black Clover at Anime sa prevodom - Gledaj Anime Sa prevodom.
ブラッククローバー
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2017 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Glumci: Postavio: Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming Black Clover English Subbed on Anime sa prevodom - Gledaj Anime Sa prevodom. You can also download free Black Clover Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Black Clover on Anime sa prevodom - Gledaj Anime Sa prevodom MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis Black Clover

Asta i Yuno su istog dana napušteni u istoj crkvi. Odgajani zajedno kao djeca, upoznali su “Kralja čarobnjaka” – titulu koja je dana najjačem magu u kraljevstvu – i obećali su da će se međusobno takmičiti za poziciju narednog kralja čarobnjaka. Međutim, kako su odrastali, postala je očita razlika među njima. Iako je Yuno u stanju da magijom upravlja nevjerovatnom snagom i kontrolom, Asta uopće ne može koristiti magiju i očajnički pokušava probuditi svoje moći fizičkim treningom.

Kad napune 15 godina, Yuno poklanja spektakularni Grimoire s djetelinom s četiri lista, dok Asta ne prima ništa. Međutim, ubrzo nakon toga, Yuna napadne osoba po imenu Lebuty, čija je glavna svrha nabaviti Yunov Grimoire. Asta se pokušava boriti protiv Lebutyja, ali on je nadmašen. Iako bez nade i na ivici poraza, pronalazi snagu da nastavi kad začuje Yunov glas. Oslobađajući svoje unutarnje emocije u bijesu, Asta prima djetelinu Grimoire s pet listova, “Crnu djetelinu” koja mu daje dovoljno snage da porazi Lebutyja. Nekoliko dana kasnije, dvojica prijatelja kreću u svijet, obojica tražeći isti cilj – postati Kralj čarobnjaka!

LISTA EPIZODA

Epizoda
Ime Epizode
Datum Izlaska

Komentari

 1. Jovan says:

  Kad izlaze nove epizode?

 2. KIMI says:

  NEMA VISE EPIZODA ANIME JE ZAVRSEN

 3. Anđela says:

  Pa ovo je najverovatnije kraj prve sezone,ako je ovo kraj prve sezone onda ćemo valjda morati da čekamo godinu i više da izadje druga.

 4. dzejlan says:

  izacice movie ali negde pred kraj 2022 god tako da nacekacemo se i za novu sezonu se mo videti sledece god kakva ce situacija biti sa mangom

 5. Medexs says:

  E izlazi film 2023 a nismo sigurni za anime jel manga nije dovoljno para skupila i ako ce bit nova sezona manga se mora udaljit od animea da se anime nastavi znaci manga je otisla od animea jako malo samo su pobjedili Lucifera mislim nije to samo nego mmanga se nije udaljila dovoljno od animea da se nastavi

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga