Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Angels of Death – Epizoda 6

TV Sub Datum Izlaska September 14, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Angels of Death
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Angels of Death – Epizoda 6, Watch Angels of Death – Epizoda 6, don't forget to click on the like and share button. Anime Angels of Death always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

U flešbeku se otkriva da je Zack ubio svoje nasilnike nakon što ga je inspirisao horor film. U sadašnjosti, Zack ponovo počinje da podleže drogi i Rai je potjeran u zadnju sobu na podu gdje je i sama Cathi. U uzbuđenju, Cathi daje Rai pištolj i predlaže joj da ubije Zack s njim. Jedva uspevajući da se domogne sebe, Zack ohrabri Reja, ali ona odbija, govoreći mu da je njihov izbor da ubiju ili budu ubijeni. Impresioniran njenim rečima, Zack se zabija kako bi podržao njihovu zakletvu, razljutivši Keti koja izlazi iz njene sigurne sobe da pregleda njegovo telo. Otkrivši da je još uvek živ, ona radosno obećava da će ga mučiti do smrti i preti Reju mašinskim pištoljem postavljenim na plafon, otkrivajući da je pištolj koji joj je dala bila istovarena sve vreme. Umesto toga, Rej smireno vadi još jedan potpuno napunjen pištolj skriven u njenoj torbi i puca Keti u stomak. Ova trenutna distrakcija je slabi i omogućava Zacku da se povrati dovoljno svesti da zada završni udarac. Rai i Zack nastavljaju do lifta, gde Rai otkriva da je bila u savetovanju nakon što je bila svedok ubistva kada se Zack sruši od svojih rana.

Angels of Death

殺戮の天使
Ocena 6.85
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2018 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 16
Mrtvim i beživotnim očima, Rachel Gardner želi samo da umre. Probudivši se u podrumu zgrade, ona nema pojma kako i zašto je tamo. Nailazi na zavojanog ubicu po imenu Zack, koji pokušava da pobegne. Nakon što su joj obećali da će je ubiti čim se oslobodi, Rachel i Zack su krenuli da se uspinju kroz sprat zgrade po sprat dok ne pobegnu. Međutim, kako napreduju prema gore, susreću više izvitoperenih ljudi i izgleda da im je svima poznata Rachel. Kakva je njena veza sa zgradom i zašto je smeštena u nju? Suočavajući se sa novim šefom na svakom spratu, mogu li Rachel i Zack ostvariti svoje želje?

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..