Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Angels of Death – Epizoda 5

TV Sub Datum Izlaska September 14, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Angels of Death
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Angels of Death – Epizoda 5, Watch Angels of Death – Epizoda 5, don't forget to click on the like and share button. Anime Angels of Death always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Rej primećuje da se otvorio otvor za vazduh i Zack je podiže da bi je dohvatila, omogućavajući joj da oporavi karticu ključeva. Međutim, u svojoj žurbi da otvori vrata, Zack razbija kartu taman kad ponestane vremena i drugi benzin počinje da se pumpa u sobu. Rej utvrđuje zapaljiva svojstva gasa, stvarajući iskru koja pokreće eksploziju da uništi vrata. Uprkos bekstvu, njih dvoje su oslabljeni gorivom i odlučuju da se odmore, gde se Zack priseća sna iz detinjstva kada je živeo pod nasilnicima. Kada pređu u susednu sobu, primoran je da proživi detinjstvo kroz slagalicu za lutke koja oponaša njegovu prošlost, dodatno ga uznemiravajući. Prepreka koju ima sledeća soba konačno puca Zacku, uključujući dva špriceva: jedan je neškodljiv, a drugi koji sadrži opasan halucinantni lek. Dok ubrizgava oboje u sebe da poštedi Reja, Zackova prošlost se vraća da ga proganja, što dovodi do toga da postane agresivniji i preti da će ubiti Reja. Njeno podsećanje na zakletvu konačno primorava Zacka da se smiri i ponovo ga potvrđuje.

Angels of Death

殺戮の天使
Ocena 6.85
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2018 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 16
Mrtvim i beživotnim očima, Rachel Gardner želi samo da umre. Probudivši se u podrumu zgrade, ona nema pojma kako i zašto je tamo. Nailazi na zavojanog ubicu po imenu Zack, koji pokušava da pobegne. Nakon što su joj obećali da će je ubiti čim se oslobodi, Rachel i Zack su krenuli da se uspinju kroz sprat zgrade po sprat dok ne pobegnu. Međutim, kako napreduju prema gore, susreću više izvitoperenih ljudi i izgleda da im je svima poznata Rachel. Kakva je njena veza sa zgradom i zašto je smeštena u nju? Suočavajući se sa novim šefom na svakom spratu, mogu li Rachel i Zack ostvariti svoje želje?

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..