Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Angels of Death – Epizoda 13

TV Sub Datum Izlaska September 14, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Angels of Death
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Angels of Death – Epizoda 13, Watch Angels of Death – Epizoda 13, don't forget to click on the like and share button. Anime Angels of Death always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Zack nastavlja da gleda snimak intervjua između Dannija i Raia, gde Rai otkriva da su njeni roditelji bili nasilni i da su mrzili nju i jedni druge. Jedne noći, njen otac je konačno puknuo i izbo je majkom nožem, nateravši je da uzme majčin pištolj i ubije oca. Posle toga spajala je njihova tela kako bi stvorila „savršenu porodicu“ i živela srećno s njima dok nije stigla policija. Primetivši njene prazne, plave oči, Deni otkriva Reju da je njegova majka izvršila samoubistvo zbog toga što se rodio bez oka, a on postaje opsednut Rae pošto njene oči podsećaju na majčine. Ljut i zgađen, Zack se vraća natrag tamo gde su Rai i Danni i izjavljuje svoje sumnje da je Rai zapravo “anđeo” B1, što Danni potvrđuje i otkriva da je Rai poslan u B7 nakon što je pronašao novootkrivenu veru u Boga čitajući Biblija. Znajući da ga je lagala, Zack ljutito izjavljuje da on nije Rejin Bog. Razočarana, Rai je izvadila svoj ponovo napunjeni pištolj i upucala Zacka, ali je promašila. Rai beži, mameći Zacka kroz još zamki sve dok je ne uspe da je izbaci u poslednju sobu. Još jednom je pita da li namerava da ga ubije kad Danni stigne i drži mu pušku. Stjerana u kut njih dvoje, Rej tada mirno vadi pištolj i puca.

Angels of Death

殺戮の天使
Ocena 6.85
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2018 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 16
Mrtvim i beživotnim očima, Rachel Gardner želi samo da umre. Probudivši se u podrumu zgrade, ona nema pojma kako i zašto je tamo. Nailazi na zavojanog ubicu po imenu Zack, koji pokušava da pobegne. Nakon što su joj obećali da će je ubiti čim se oslobodi, Rachel i Zack su krenuli da se uspinju kroz sprat zgrade po sprat dok ne pobegnu. Međutim, kako napreduju prema gore, susreću više izvitoperenih ljudi i izgleda da im je svima poznata Rachel. Kakva je njena veza sa zgradom i zašto je smeštena u nju? Suočavajući se sa novim šefom na svakom spratu, mogu li Rachel i Zack ostvariti svoje želje?

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..