Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Angels of Death – Epizoda 11

TV Sub Datum Izlaska September 14, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Angels of Death
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Angels of Death – Epizoda 11, Watch Angels of Death – Epizoda 11, don't forget to click on the like and share button. Anime Angels of Death always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Dok će Rej izgoreti u vatri, ona razmišlja o svojoj vezi sa Zackom i na kraju dolazi do zaključka da je on njen Bog – onaj koji joj je uvek pomagao i spasavao kad joj je bilo najpotrebnije. Presekavši se njegovim nožem, Rej se uspešno vraća u sadašnjost, zaključujući da je Grei drogom stvarao iluzije na svom podu. Uz prijetnje smrću, Grai se predaje i poklanja joj lijek koji Rai koristi da zaustavi krvarenje, dezinficira ranu i zašiva je, izjavivši mu svoju realizaciju. Dok su nastavljali poslednji sprat B1, Zack otkriva da ga je ljubavnik njegove majke zapalio, što je rezultiralo opekotinama po celom telu koje je trebalo prekriti zavojima, a majka ga prodala ilegalnom sirotištu koje je trafikovano deca. Rai pokušava da mu otkrije i svoju tajnu, ali ne može da se dovede u strahu da će je mrzeti što ga je lagala sve to vreme. Lift se konačno zaustavlja na B1, slabo osvetljenoj kući sa sivim nameštajem.

Angels of Death

殺戮の天使
Ocena 6.85
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2018 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 16
Mrtvim i beživotnim očima, Rachel Gardner želi samo da umre. Probudivši se u podrumu zgrade, ona nema pojma kako i zašto je tamo. Nailazi na zavojanog ubicu po imenu Zack, koji pokušava da pobegne. Nakon što su joj obećali da će je ubiti čim se oslobodi, Rachel i Zack su krenuli da se uspinju kroz sprat zgrade po sprat dok ne pobegnu. Međutim, kako napreduju prema gore, susreću više izvitoperenih ljudi i izgleda da im je svima poznata Rachel. Kakva je njena veza sa zgradom i zašto je smeštena u nju? Suočavajući se sa novim šefom na svakom spratu, mogu li Rachel i Zack ostvariti svoje želje?

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..